a2a_vertical_style:not(.a2a_flex_style) .a2a_button_twitter, .a2a_vertical_style:not(.a2a_flex_style) .a2a_button_pinterest, .a2a_vertical_style:not(.a2a_flex_style) .a2a_button_reddit {display: none;}


Pozitie

Centrul orasului Funchal este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos fata de hotelul PESTANA VILLAGE GARDEN, magazine si restaurante se regasesc , de asemenea, in apropiere.

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptiemai multe barurirestaurantpizzeriegratarrestaurant a la cartecoaforsalon de infrumusetarepiscina interioara incalzitasala de conferinteo frumoasa gradina (cca. 5.000 m2)piscina (cu posibilitate de incalzire)bar la piscinaterasa cu sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite

Camere

Studio, clasic: baie/toaleta (uscator de par), ventilator, TV, seif, telefon, chicineta mica, balcon (etaj 1) sau terasa (parter).Alte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Studio, superior: etaj superior.Camera de familie, superioara: dormitor separat si zona de zi.

Divertisment

Muzica live de seara.

Mese

DemipensiuneMic dejun si cina tip bufetPensiune completaMic dejun, pranz si cina tip bufet

Plaja

Posibilitatea de a folosi intrarea directa de la trepte la mare la hotelul Pestana Carlton Madeira (cca. 500 m).

Oferta sportiva

Gratuit: fitness, sauna, jacuzzi, aburi, sah.Contra cost: biliard, club de sanatate - masaje si tratamente de infrumusetare, doua terenuri de golf la aproximativ 30 de minute cu masina.

Copii

Piscina, colt pentru copii, loc de joaca, patut gratuit (la cerere).

Carduri

VISA, EC/MC, AMEX, Maestro.

Site-ul web

http://www.pestana.com

Internet

Gratuit: colt de internet, WiFi in hotel.

Nota

Clasa oficiala: ****Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate mai sus pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Pestana Village Garden Hotel, Madeira, Portugalia