Ziua 1. Bucuresti – Luxor
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Luxor. Transfer catre port si imbarcare pe nava Jaz Crown Jewel 5* sau Steigenberger Regency 5*. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, si Templul Luxor*. Cazare la bordul navei de croaziera.
 
Ziua 2. Luxor  Edfu
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Malul Vestic al Nilului la Valea Regilor, cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut - singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari si la Colosii din Memnon*. Seara, navigare in directia Edfu. Cazare la bordul navei de croaziera.
 
Ziua 3. Edfu – Kom Ombo – Aswan
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Kom Ombo, unde se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek si Horus*. Dupa pranz, navigare in directia Aswan. Cazare la bordul navei de croaziera.
 
Ziua 4. Abu Simbel
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aswan sau participare la excursia optionala care se poate rezerva la fata locului, cu plecare dimineata devreme catre templul din Abu Simbel**. Cazare la bordul navei de croaziera.
 
Ziua 5. Aswan  Hurghada
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie la Templul Philae, dedicat zeitei Isis si la barajul din Aswan*. 
Dupa-masa, transfer din Aswan catre Hurghada. Cazare la Hotel Labranda Royal Makadi 5* cu All Inclusive.
 
Ziua 6 si 7. Hurghada
Sejur cu All Inclusive in Hurghada la Hotel Labranda Royal Makadi 5*.
 
Ziua 8. Hurghada – Luxor  Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Luxor pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.
 
* Pachetul de excursii optionale se poate rezerva doar in avans la tariful special de de 199 EUR/persoana si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo, Templul Khnum din Esna (sau Templul Edfu), Templul Philae din Aswan, Barajul inalt din Aswan.
Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale.
 
Note importante:
Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

vezi mai multe

Transport avion cursa charter | 1 bagaj de mana + 1 bagaj de cala | Taxe de aeroport | Transfer de grup aeroport-nava croaziera-hotel-aeroport | 4 nopti de cazare pe nava de croaziera cu pensiune completa | 3 nopti de cazare la hotel 5* cu All Inclusive | Asistenta turistica


Este posibil ca datorita unor campanii promotionale in desfasurare, prezenta oferta sa fie supusa unor extra reduceri sau beneficii suplimentare. Consultantul nostru iti va oferi detaliile actualizate, valabile la momentul efectuarii unei rezervari ferme.

vezi mai multe

Taxa de viza | Programe optionale | Taxe de intrare la obiective turistice | Alte taxe locale | Alte taxe si cheltuieli personale | Alte servicii si facilitati neincluse in oferta | Asigurarea medicala si/sau asigurarea storno


Este posibil ca datorita unor campanii promotionale in desfasurare, prezenta oferta sa fie supusa unor extra reduceri sau beneficii suplimentare. Consultantul nostru iti va oferi detaliile actualizate, valabile la momentul efectuarii unei rezervari ferme.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada, Luxor, Egipt