Hotel O3zone - Oferta Craciun

Baile Tusnad, Romania
de la
EUR 441 51 EUR
2 adulti
Hotelul O3zone este amplasat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor.

Facilitati hotel: 111 camere duble matrimoniale sau twin, 5 apartamente, 1 apartament de lux, 2 lifturi, un restaurant clasic, 2 baruri, centru Spa & Wellness (o piscina cu apa incalzita si instalatie de inot contra curentului, un jacuzzi profesional, o sauna umeda si o sauna uscata, dusuri emotionale, cabinete de terapii, o zona de hidroterapie, doua zone de fitness), 3 sali de conferinta, centru de inchiriere articole sportive, parcare pazita, Wi-Fi.

Facilitati camere: telefon, baie cu cada sau cabina de dus, TV, AC, minibar, uscator de par, seif, prosoape, halate de baie si papuci, Wi-Fi. Unele camere au balcon.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; - primire traditionala cu palinca si cozonac la check-in; - 23.12.2021: cina bufet de bun venit cu muzica asigurata de DJ; - 24.12.2021: pranz bufet, cina bufet si cantece populare cu Cora Munteanca; - 25.12.2021: pranz bufet, cina festiva de Craciun si muzica live cu formatia Back in Time; - 26.12.2021: mic dejun si check-out; - acces gratuit la piscina, jacuzzi si sauna - in functie de reglementarile in vigoare. Informatii suplimentare: - copiii cu varsta sub 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, fara meniu si fara asigurarea locului la mese; - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- primire traditionala cu palinca si cozonac la check-in;
- 23.12.2021: cina bufet de bun venit cu muzica asigurata de DJ;
- 24.12.2021: pranz bufet, cina bufet si cantece populare cu Cora Munteanca;
- 25.12.2021: pranz bufet, cina festiva de Craciun si muzica live cu formatia Back in Time;
- 26.12.2021: mic dejun si check-out;
- acces gratuit la piscina, jacuzzi si sauna - in functie de reglementarile in vigoare.

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta sub 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, fara meniu si fara asigurarea locului la mese;
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel O3zone - Oferta Craciun, Baile Tusnad, Romania