Ziua 1. Bucuresti – Beijing

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Beijing, China. 

Ziua 2. Beijing

Sosire in Beijing si transfer la hotel pentru check in si cazare. Dupa-amaiza, plimbare pietonala in zona Hutong si oprire pentru poze la Bird’s Nest si Water Cube. Seara, cazare la Hotel Mercure Wanshang Ebijing 4* sau similar in Beijing.

Ziua 3. Beijing

Mic dejun. Tur de oras care include vizitarea Pietei Tiananmen, a Orasului Interzis si a Templului Paradisului, una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita unicitatii arhitecturii sale. Oprire pentru cumparaturi la un magazin de perle foarte popular si la Centrul Chinezesc de Medicina Traditionala, renumit pentru masajul la picioare. Seara, cazare la Hotel Mercure Wanshang Ebijing 4* sau similar in Beijing.

Ziua 4. Beijing - Marele Zid Chinezesc*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai impresionante constructii din lume, inclusa in topul celor 7 minuni noi ale lumii*. Seara, cazare la Hotel Mercure Wanshang Ebijing 4* sau similar in Beijing.

Ziua 5. Beijing – Xian      

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara. Plecare cu trenul de mare viteza spre Xian, cel mai vechi oras din China, situat pe Drumul Matasii. Plimbare pietonala in Piata Turnul cu tobe. Seara, cazare la Hotel Grand Dinasty Culture 4* sau similar in Xian.  

Ziua 6. Xian - Armata de Teracota*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la Armata de Teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea*. Seara, cazare la Hotel Grand Dinasty Culture 4* sau similar in Xian. 

Ziua 7. Xian – Shanghai

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara si plecare cu trenul de mare viteza spre Shanghai, cel mai mare oras din China si un important centru comercial, renumit pentru cladirile de tip zgirie-nori. Plimbare pietonala in Concesiunea Franceza, un cartier rezidential cu cladiri impunatoare inspirate din arhitectura franceza, in Bund, cartierul international si pe Bulevardul Nanjing, prima strada comerciala din China. Seara, cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar in Shanghai.

Ziua 8. Shanghai

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Gradina Yu si Orasul Vechi, unde se poate degusta un ceai traditional chinezesc intr-o ceainarie locala. Vizita la orasul pe apa, Zhujiajiao, una dintre cele mai populare atractii turistice din Shanghai. Oprire pentru cumparaturi la un magazin traditional cu produse din matase naturala. Seara, cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar in Shanghai.

Ziua 9. Shanghai – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in prima parte a zilei. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si imbarcare pe zborul intern cu destinatia Hong Kong. Seara, cazare la Hotel Dorsett Kwun Tong 4* sau similar in Hong Kong.

Ziua 10. Hong Kong – Macao*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Macao*, fost teritoriu portughez, denumit simbolic „Las Vegas al Orientului”, impresionant prin opulenta arhitecturii cladirilor si a cazinourilor care atrag anual milioane de turisti. Seara, cazare la Hotel Dorsett Kwun Tong 4* sau similar in Hong Kong.

Ziua 11. Hong Kong – Bucuresti

Mic dejun. Check out si plecare spre „Vârful Victoria”, cel mai inalt punct la insulei, 552 m, care ofera o panorama impresionanta asupra Hong Kong-ului si a Peninsulei Kowloon. Vizita la satul de pescari Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care isi petrec toata viata pe barca, venind foarte rar la mal. Se continua calatoria de-a lungul coastei de sud a insulei, o regiune cu peisaje care amintesc de Riviera Franceza. Oprire la Repulse Bay, plaja populara atât datorita nisipului alb si fin, cât si a petrecerilor organizate de elita orasului. Seara, transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.   

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali 

• Taxa de viza si procesarea actelor pentru China – 110 Euro/ persoana

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie la Marele Zid Chinezesc, cu prânz inclus: 109 Euro/ persoana

• Excursie la Armata de Teracota in Xian, cu prânz inclus: 109 Euro/ persoana

• Excursie de o zi la Macao, cu prânz inclus: 169 Euro/ persoana

• Pachet 3 excursii optionale: 359 Euro/ persoana (se poate rezerva doar in avans, in agentie)

 

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

1. in format electronic (trimis pe email in avans, cel tarziu cu 30 zile inante de data plecarii)

  • poza in format electronic pe fond ALB (fara imbracaminte alba, fata trebuie sa fie descoperita, fara ochelari, breton, cercei mari, etc)
  • formular completat (obligatoriu toate campurile, trebuie mentionate si informatiile persoane decedate unde este cazul)
  • scan prima pag a pasaportului, cu datele de identificare personale

2. in original la ambasada

  • 2 fotografii tip pasaport pe fond alb, fara breton, fara imbracaminte alba (aceleasi ca cele in format electronic)
  • copia xerox a primei pagini a pasaportului (in partea centrala a foii, nu intr-un colt)
  • pasaportul in original valabil inca 6 luni.

 

Dupa ce primim documentele in format electronic, vom putea face programarea pentru prezentarea la ambasada, in functie de disponibilitatea gasita in sistemul online al ambasadei. Inainte de a face programarea, se va stabili de comun acord cu turistii ora si data intalnirii la ambasada.

Adresa serviciuluide vize este Str Gheorghe Titeica nr 142.  Reprezentantul agentiei noastre va astepta turistii acolo cu documentele in original mentionate mai sus, la punctul 2, la data programata.

 

Atentie!

Documentele pentru viza trebuie trimise cel tazriu cu 30 zile inainte de plecare.

Nu se accepta pasaport temporar. Pasaportul trebuie sa fie valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara.

 

 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Circuit Hong Kong si China, Toate locatiile, China