Foarte bine - 8,3 pe Booking.com Golden Beach Resort Hurghada este situat intr-o parte linistita a nord-vestul Hurghadei. Hotelul este perfect pentru familile cu copii, avand multe facilitati atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Proprietatea are peste 400 de camere, 6 piscine, 7 restaurante si 9 baruri. In perioada 09.12.2022 - 31.03.2023 se vor efectua lucrari de renovare in Lobby. Pasagerii care au achizitionat pachet cu cazare in Economy Room ,Standard Sea view Room ,Family 01 unit (Mountain view ) Room vor beneficia de free upgrade la urmatoarea categorie de cazare. Zonele afectate de renovare : 1- Reception & Lobby → 2- Lobby Bar (Ricks Bar) → . 3- Celebrities bar → va fi mutat la Aqua Bar 4- Adults only Bar → va fi mutat in zona de servire a inghetatei 5- Ocean 11 Restaurant → aceleasi meniuri se vor servi la Oriental Restaurant.
Hotel Website: https://www.goldenbeachresort.net/

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica in limba romana

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa de viza:

1. Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei) :

2. Pentru sejur in Hurghada, este obligatorie viza, aceasta poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada, de la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.)

• Pasaport diplomatic: turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!

3. Cetateni straini – pentru fiecare nationalitate trebuie intrebat la Ambasada din Bucuresti; Oferim suport pentru detalii.

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre HURGHADA GOLDEN BEACH RESORT, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate