Hotelul Sara's Sons este situat in zona centrului nou al statiunii, compus dintr-un hotel și un hostel, ambele cu facilități premium! Hotelul Sara’s Sons și-a deschis porțile la începutul lui 2017, iar hostelul Sara’s Son a fost renovat în 2014.

Facilitati hotel :2 corpuri (Hotel si Hostel) cu camere duble si single, restaurant cu terasa (150 locuri), bar, 3 piscine exterioare cu apă termosulfuroasă: două semiolimpice și una pentru copii, Wi-Fi in complex, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).Baza de tratament dispune de aparatură pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, băi galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadițe de una sau două persoane pentru băi sulfuroase, masajoterapie, o sală de fitness și piscină interioară, fiind deservită de personal calificat – medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.

Facilitati camere :AC, TV, minibar, baie cu cabina de dus, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: cazare, fisa cont de 50 lei/zi/adult, masa festiva de Revelion (31.12.2022), cina festiva (01.01.2023), muzica live, acces gratuit la centrul Spa, ciubar si sauna exterioara. Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii/care figureaza pe voucher): - Copiii pana la 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, nu au meniu separat si vor servi din meniul adultilor. In cazul in care doresc pat suplimentar, achita suplimentar si vor beneficia si de mic dejun (20 lei/zi/copil) si meniu special pentru copii in seara de Revelion si la Cina Festiva. - Copiii intre 10-13.99 ani beneficiaza de pat suplimentar, mic dejun (20 lei/zi/copil) si meniu special pentru copii in seara de Revelion si la Cina Festiva. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare, fisa cont de 50 lei/zi/adult, masa festiva de Revelion (31.12.2022), cina festiva (01.01.2023), muzica live, acces gratuit la centrul Spa, ciubar si sauna exterioara.

Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii/care figureaza pe voucher):
- Copiii pana la 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, nu au meniu separat si vor servi din meniul adultilor. In cazul in care doresc pat suplimentar, achita suplimentar si vor beneficia si de mic dejun (20 lei/zi/copil) si meniu special pentru copii in seara de Revelion si la Cina Festiva.
- Copiii intre 10-13.99 ani beneficiaza de pat suplimentar, mic dejun (20 lei/zi/copil) si meniu special pentru copii in seara de Revelion si la Cina Festiva.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Sara's Sons - Oferta Revelion, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate