VACANŢE ÎN ROMÂNIA

Transformă-ți voucherele în vacanțe adevărate!

Indiferent de orașul în care te afli, poți achita serviciile turistice cu desfășurare în România cu vouchere de vacanță fizice și electronice, în agenție și de asemenea de la distanță. Am implementat toate metodele de plată posibile pentru ca tu să te bucuri de voucherele tale în mod necondiționat. Te invităm să te bucuri de litoralul românesc, stațiuni balneo și montane, Delta Dunării, excursii de o zi și circuite care mai de care ori de un city break în oricare oraș din țară.

LITORAL

LITORAL

Te invităm la mare! Alege oferta care ți se potrivește cel mai bine: hoteluri all inclusive, pentru familii cu copii, pentru buget mediu și redus, cazări în pensiuni, vile și apartamente, locații pet friendly. Ai atât de multe variante!

20px
DELTA DUNĂRII

DELTA DUNĂRII

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării te îmbie la reîntâlnirea cu natura, în toată splendoarea ei. Oferă-ți un sejur altfel! Aici vei găsi locații, facilități și confort pentru întreaga familie, de la mic la mare.

20px
BALNEO - SPA

BALNEO - SPA

Indiferent de sezon, ai grijă de sănătatea ta! O cură de tratament într-un centru balnear ori un răsfăț la spa te vor revitaliza. Profită oricând de o minivacanță în cele mai frumoase locații balneo - spa din România.

20px
MUNTE

MUNTE

Unde te poți refugia de agitația cotidiană cu întreaga familie, ba chiar și cu prietenul necuvântător? Desigur că în zonele de munte! Descoperă peisaje de basm, inspiră aer curat și bucură-te de natură. România este frumoasă!

20px

CAZĂRI ÎN CASTELE ȘI CONACE

Descoperă meleagurile românești cu iz de aer boieresc. Meriți să te simți special așadar îți propunem cazări de poveste în castele și conace boierești. Vei avea un sejur de poveste!

⇒ Vezi ofertele

CAZĂRI ȘI LOCAȚII INEDITE

Avem pentu tine oferte în cele mai uimitoare locații, despre care nici nu ai spune că se află în România. Pensiuni cu piscine infinity, căsuțe în copac, cazări în natură și multe altele.

⇒ Vezi ofertele

CAZĂRI PET FRIENDLY

Deseori o vacanță fără prietenul necuvântător alături nu este o vacanță cu bucurie. Am creat pentru tine o întreagă colecție de locații în România unde și el va fi mereu bine primit.

⇒ Vezi ofertele

50px

Nu ai găsit ceea ce îți dorești?