TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE

Un client mulţumit este, înainte de toate, un client bine informat. În acest sens, în timpul petrecut pe pagina noastră, vă rugăm să consultaţi informaţiile de mai jos. Aceste informaţii sunt disponibile şi în format printat, în agenţie. Aspectele esenţiale, specifice fiecărui tip de serviciu turistic contractat, cu privire la termenii şi condiţiile de rezervare/plată/anulare vi le vom pune la dispoziţie prin metode de preinformare, anterior rezervării şi prin documentele emise cu ocazia rezervării ferme (bon de comandă, contract, factură, după caz).

Vă rugăm să reţineti faptul că, în caz de litigiu, necunoaşterea acestor informaţii nu poate fi invocată.

 

width: 100%, height:1px

Colectarea de recenzii

Travelio Group Romania S.R.L. poate colecta recenzii/review-uri (păreri despre hoteluri, destinații, serviciile oferite de către agenția de turism Travelio Romania și partenerii săi) de la clienții săi, după ce aceștia s-au întors din vacanță.

Clienții își dau acordul asupra publicării recenziilor/review-urilor pe website-ul www.travelioromania.ro și/sau ca acestea să fie folosite offline de către consultanții agenției de turism Travelio Romania în vederea recomandării de hoteluri/destinații. Clienții își dau de asemenea acordul asupra publicării numelor persoanelor care au oferit recenzia/review-ul, a datei și/sau a orașului de domiciliu.

Recenziile/review-urile pot fi colectate online, în sistemul de colectări recenzii/review-uri disponibil pe website-ul www.travelioromania.ro, pe pagina Facebook a agenției de turism Travelio Romania (https://www.facebook.com/travelioromania.ro/reviews), pe contul Google Maps al agenției de turism Travelio Romania (https://g.page/travelioromania/review) sau offline (prin e-mail sau telefon) de către consultanții Travelio Romania.

Travelio Group Romania S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza anumite recenzii/review-uri, în special pe cele cu limbaj vulgar.

Înainte de publicarea recenziilor/review-urilor pe website, ne rezervăm dreptul de a edita erorile gramaticale și de exprimare, fără a schimba sensul cuvintelor.

Recenziile/review-urile oferite de către clienți devin proprietatea Travelio Group Romania S.R.L. și nu pot fi publicate pe alte website-uri.