CHARTER AVION Sejururi cu plecări din peste 10 de oraşe

CIPRU

CIPRU

Sejururi ¦ Circuite

Alege Cipru pentru vacanțe la plajă sau vacanțe de familie. Părinții cu copii sunt invitați la parcurile de distracții și delfinariu iar fanii activităților în aer liber se pot înscrie la croazieră pe mare, yachting, scufundări, pescuit. Gurmanzii vor găsi numeroase taverne și restaurante cu fructe de mare, vinuri locale și deserturi delicioase. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, București şi alte oraşe.

20px
EGIPT

EGIPT

Sejururi ¦ Circuite

"Perla Africii" surprinde la fiecare pas prin istorie, cultură şi tradiţii. Apa cristalină a Mării Roşii şi hotelurile cu facilităţi pentru cupluri şi familii cu copii se numară printre motivele pentru care staţiunile din Egipt sunt extrem de iubite. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Oradea, Târgu Mureş, Baia Mare, Suceava, Budapesta, Debrecen şi alte oraşe.

20px
GRECIA

GRECIA

Sejururi ¦ Circuite

Probabil cea mai iubită destinaţie de vacanţă a europenilor şi nu numai, Grecia te pune în dificultate când trebuie să alegi dintre miile de kilometri de plaje cu nisip fin sau cu nisip şi pietriş, premiate cu distincţia "Blue Flag", golfuri izolate, insule superbe şi peisaje care îţi taie răsuflarea. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi alte oraşe.

20px
ITALIA

ITALIA

Sejururi ¦ Circuite

Bella Italia! O sursă inepuizabilă de atracţii turistice, Italia poate fi destinaţia care va transforma vacanţa ta într-o experienţă de neuitat. Între lunile Iunie - Septembrie vremea este perfectă pentru un sejur la malul mării, alături de întreaga familie. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi alte oraşe.

20px
MALTA

MALTA

Sejururi ¦ Circuite

Cu un amestec delicios arabo-italiano-britanic, Malta este o fortăreaţă apreciată de turişti, dar şi un loc romantic, plin de clădiri de vis, din calcar de culoarea mierii şi de străduţe înguste care duc spre mare. Malta poate reprezenta locul perfect pentru vacanţa de vară. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Budapesta, Viena şi alte oraşe.

20px
PORTUGALIA

PORTUGALIA

Sejururi ¦ Circuite

Cea mai vestică ţară europeană, "ţara primăverii eterne", Portugalia este o destinaţie care te fascinează prin obiective turistice impresionante, arhitectură fantastică, populaţie diversificată, tradiţii şi obiceiuri interesante, mâncăruri delicioase şi localuri animate. Cât despre plaje, aici vei găsi unele dintre cele mai frumoase din lume. Descoperă ofertele cu plecare din Bucureşti şi alte oraşe.

50px
SPANIA

SPANIA

Sejururi ¦ Circuite

Spania este una dintre puţinele ţări europene care oferă o varietate imensă de posibilităţi de petrecere a vacanţei ideale într-un singur loc. Poţi degusta excelentele vinuri catalane pline de energie, poţi face plimbări romantice pe lungile plaje cu nisip iar seara poţi descoperi temperamentul aprins al Spaniei. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Budapesta şi alte oraşe.

20px
TUNISIA

TUNISIA

Sejururi ¦ Circuite

Nopti şi zile ca de basm îţi oferă Tunisia, cel mai nordic stat al continentului Africa, care şi-a luat numele dupa capitala Tunis. Ţara ale cărei dune de nisip din deşertul Sahara se întind pe bună parte din suprafaţă, este o adevarată oază pentru turiştii care o vizitează fie vara, fie iarna. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Suceava şi alte oraşe.

20px
TURCIA

TURCIA

Sejururi ¦ Circuite

Celebră pentru plajele sale şi pentru aromele Orientului, Turcia rămâne o ţară cu un farmec aparte, fruntaşă în topul destinaţiilor de vacanţă, preferată atât de cupluri cât şi de familii cu copii. Descoperă ofertele cu plecare din Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Timişoara, Sibiu, Oradea, Arad, Târgu Mureş, Baia Mare, Suceava, Bacău, Iaşi şi alte oraşe.

20px

Nu ai găsit ceea ce îți dorești?