20px

Travelio Romania [Decizie cu privire la suspendarea activităţii cu clienţii în punctul de lucru Cluj-Napoca]

În contextul actual al riscului crescut de contactare şi răspândire a noului virus COVID-19, este mai important ca oricând să susţinem toate eforturile de combatere a acestei pandemii şi să respectăm recomandarea OMS cu privire la interacțiunea fizică cât mai redusă.

Având în vedere specificul activităţii noastre şi numărul semnificativ de persoane cu care interacţionăm zilnic, au fost făcute toate demersurile şi ne-am asigurat că avem acces la toate instrumentele necesare pentru desfășurarea activităților zilnice și livrarea serviciilor noastre la aceleași standarde către dumneavoastră, de la distanţă.

În acest sens, agenţia Travelio Romania din Cluj-Napoca va fi închisă în perioada 14.03 - 15.05.2020.

Vom trata cu aceaşi disponibilitate toate cererile dumneavoastră şi cu prioritate orice situaţie care implică modificarea / anularea etc. a serviciilor contractate până în prezent şi care intră sub interdicţiile de călătorie, după caz.

Vă stăm la dispoziţie 24/7 la numerele de telefon: 0722 111 171 şi 0721 321 002.

De asemenea, puteţi efectua rezervări online pe www.travelioromania.ro şi/sau prin solicitare la adresa de e-mail: rezervari@travelioromania.ro ori telefonic la numerele de mai sus.

Vă recomandăm să utilizaţi în acest interval pentru plata serviciilor turistice rezervate modalităţile electronice pe care vi le punem la dispoziţie respectiv: plata online cu cardul, plata cu cardul la POS prin preautorizare (fără card prezent), transfer bancar în conturile deschise la Unicredit Bank & Banca Transilvania.

 

Cu deosebită considerație,

Conducerea TRAVELIO GROUP ROMANIA

 

Cluj-Napoca, 13.03.2020

width: 100%, height:3px

Valabilitate credite de vacanță (vouchere)

Stimaţi Clienţi,

În contextul creat de pandemia SARS-CoV-2, cu privire la acordarea serviciilor turistice, interne şi externe şi ca urmare a prelungirii situaţiei globale de incertitudine, aducem la cunoştinţa clienţilor Travelio Romania faptul că termenul de valorificare pentru creditele de vacanță (vouchere) acordate în urma imposibilităţii efectuării serviciului turistic a fost prelungit până la data de 31.12.2022.

Acest termen se aplică tuturor voucherelor acordate de către agenţia Travelio Romania pentru care aceasta are calitatea de organizator sau a căror valoare este constituită prin achitarea serviciilor cu tichete de vacanţă.

Pentru acele vouchere turistice în care agenţia Travelio Romania are calitatea de intermediar, se aplică în continuare termenele stabilite de organizator/furnizor.