20px

TRAVELIO ROMANIA [Not─â informativ─â]

Decizie cu privire la suspendarea activit─â┼úii cu clien┼úii în punctul de lucru Cluj-Napoca

 

În contextul actual al riscului crescut de contactare ┼či r─âspândire a noului virus COVID-19, este mai important ca oricând s─â sus┼úinem toate eforturile de combatere a acestei pandemii ┼či s─â respect─âm recomandarea OMS cu privire la interac╚Ťiunea fizic─â cât mai redus─â.

Având în vedere specificul activit─â┼úii noastre ┼či num─ârul semnificativ de persoane cu care interac┼úion─âm zilnic, au fost f─âcute toate demersurile ┼či ne-am asigurat c─â avem acces la toate instrumentele necesare pentru desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor zilnice ╚Öi livrarea serviciilor noastre la acelea╚Öi standarde c─âtre dumneavoastr─â, de la distan┼ú─â.

În acest sens, agen┼úia Travelio Romania din Cluj-Napoca va fi închis─â în perioada 14.03 - 15.05.2020.

Vom trata cu acea┼či disponibilitate toate cererile dumneavoastr─â ┼či cu prioritate orice situa┼úie care implic─â modificarea / anularea etc. a serviciilor contractate pân─â în prezent ┼či care intr─â sub interdic┼úiile de c─âl─âtorie, dup─â caz.

V─â st─âm la dispozi┼úie 24/7 la numerele de telefon: 0722 111 171 ┼či 0721 321 002.

De asemenea, pute┼úi efectua rezerv─âri online pe www.travelioromania.ro ┼či/sau prin solicitare la adresa de e-mail: rezervari@travelioromania.ro ori telefonic la numerele de mai sus.

V─â recomand─âm s─â utiliza┼úi în acest interval pentru plata serviciilor turistice rezervate modalit─â┼úile electronice pe care vi le punem la dispozi┼úie respectiv: plata online cu cardul, plata cu cardul la POS prin preautorizare (f─âr─â card prezent), transfer bancar în conturile deschise la Unicredit Bank & Banca Transilvania.

 

Cu deosebit─â considera╚Ťie,

Conducerea TRAVELIO GROUP ROMANIA

 

Cluj-Napoca, 13.03.2020

vezi mai mult

PRE┼×EDINTELE ROM├éNIEI [Comunicat de pres─â]

Decret privind instituirea st─ârii de urgen┼ú─â pe teritioriul României

ANPC [Comunicat de pres─â]

Recomand─âri pentru domeniul turismului în contextul pandemiei COVID-19

ANAT [Comunicat de pres─â]

Clarific─âri asupra aplic─ârii legisla┼úiei în vigoare cu privire la cererile de anulare cauzate de pandemia COVID-19