DISNEY'S HOTEL SANTA FE

Disneyland Resort, 77700, Marnelavallee, Paris, Franta

2
 
Transport
Perioada: 01.01 - 31.12

ODIHNIȚI-VĂ ȘI ÎNCĂRCAȚI-VĂ BATERIILE ÎN ÎMPREJURIMILE NEW MEXICO

 

Hotelul pune la dispoziția turiștilor shuttle bus gratuit până la intrarea în parcuri.

Temă hotel: hotelul este decorat în așa fel încât să simțiți căldura și bunătatea sud-vestului Americii. Camerele sunt pline de culoare, tematice, perfecte pentru fanii filmului "Cars" produs de Disney Pixar.

Locație hotel: hotelul este situat la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney și la 18 minute de mers de Gara RER Marne-la-Vallee Chessy.

Facilități hotel: wi-fi, parcare, cameră bagaje, cutie valori, birou de informații, spațiu interior de joacă pentru copii, boutique de suveniruri, meniu special pentru copii, baby cot etc.

Facilități camere: camerele au baie proprie, uscător de păr; la cerere și în funcție de disponibilitate, oaspeții beneficiază de fierbător electric.

Tipuri de camere:

  • Cars Standard Room: Camerele sunt inspirate de "Disney Pixar’s Cars". Mărime cameră: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza până la 4 adulți.
  • Cars Standard Room – River side: Camerele sunt inspirate de "Disney Pixar’s Cars" și se află într-o zonă liniștită lângă râu. Mărime cameră: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza până la 4 adulți.
  • Cars Standard near Hotel facilities: Camerele sunt inspirate de "Disney Pixar’s Cars" și sunt amplasate în apropierea recepției, a restaurantului, a barului și a celorlalte facilități oferite de hotel. Mărime cameră: 21 m2, 2 paturi duble – poate caza până la 4 adulți.
  • Cars Standard Family Room: Camerele sunt inspirate de "Disney Pixar’s Cars", sunt camere mari cu 2 băi. Mărime cameră: 42 m2, 1 canapea extensibilă, 1 pat dublu și 1 pat extensibil – poata caza până la 6 adulți.

 Restaurante și baruri proprii: restaurant La Cantina, Rio Grande Bar, Starbucks.

 All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney, ©Disney·Pixar.

  • Shuttle Bus
  • Cazare cu tipul de masă precizat
  • Acces în parcuri în funcție de pachetul ales

La cerere, putem completa pachetul cu biletele de avion la tarife preferențiale și transferul Magic Shuttle de la aeroport către Disneyland® Paris.

  • Taxa locală în valoare de 1.13 euro/adult/noapte nu este inclusă și se achită în agenție.

Tarifele de cazare se calculează în funcție de calendarul de sezonalitate al Disneyland®.

Vă rugăm să completați formularul de cerere a ofertei iar noi, în funcție de perioada dorită, vă vom transmite tarifele precum și, dacă este cazul, indicațiile cu privire la alte perioade optime din punct de vedere financiar.

 

 

 

Cere oferta pentru acest hotel

Va rugam sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.