DISNEY'S HOTEL CHEYENNE

Rue du Beouf Agile, 77700, Marnelavallee, Paris, Franta

2
 
Transport
Perioada: 01.01 - 31.12

FIȚI PREGĂTIȚI PENTRU ADEVĂRATUL VEST SĂLBATIC

 

Hotelul pune la dispoziția turiștilor shuttle bus gratuit până la intrarea în parcuri.

Temă hotel: hotelul este decorat în stil Western inspirându-se din animația Toy Story.

Locație hotelhotelul este situat la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney și 12 minute de Gara RER Marne-la-Vallee Chessy.

Facilități cameretoate camerele au aer condiționat și baie proprie; la cerere și în funcție de disponibilitate, oaspeții beneficiază de fierbător electric sau uscător de păr.

Tipuri de camere (se pot caza maxim 4 adulți și 1 infant):

  • Woody’s Roundup Standard Room – River side: Camerele sunt inspirate de filmul "Toy Story’s Sheriff Woody" și sunt amplasate într-o zonă liniștită aproape de râu. Camerele au 2 paturi duble și pot caza până la 4 adulți și 1 infant.
  • Woody’s Roundup Standard Room double/trundle – River side: Camerele sunt inspirate de filmul "Toy Story’s Sheriff Woody" și sunt amplasate într-o zonă liniștită aproape de râu. Camerele au 1 pat dublu și 1 pat extensibil și pot caza până la 4 adulți.
  • Woody’s Roundup Standard near Hotel facilities: Camerele sunt inspirate de filmul "Toy Story’s Sheriff Woody" și sunt amplasate în apropierea recepției, a restaurantelor și a celorlalte facilități ale hotelului. Camerele au 2 paturi duble și pot caza până la 4 adulți și 1 infant.
  • Woody’s Roundup Standard near Hotel facilities trundle/double room: Camerele sunt inspirate de filmul "Toy Story’s Sheriff Woody" și sunt amplasate în apropierea recepției, a restaurantelor și a celorlalte facilități ale hotelului. Camerele au 1 pat dublu și 1 pat extensibil și pot caza până la 4 adulți.
  • Woody’s Roundup Standard Room: Camerele sunt inspirate de filmul "Toy Story’s Sheriff Woody" și sunt dotate cu 1 pat dublu și 1 pat extensibil și pot caza până la 4 adulți și 1 infant.

Restaurante și baruri proprii: restaurant Chuck Wagon Cafe, Red Garter Saloon, Starbucks.

 All images are not contractual. As to Disney artwork, logos and properties: ©Disney, ©Disney·Pixar.

  • Shuttle Bus
  • Cazare cu tipul de masă precizat
  • Acces în parcuri în funcție de pachetul ales

La cerere, putem completa pachetul cu biletele de avion la tarife preferențiale și transferul Magic Shuttle de la aeroport către Disneyland® Paris.

  • Taxă locală în valoare de 1.13 euro/adult/noapte nu este inclusă și se achită în agenție.

Tarifele de cazare se calculează în funcție de calendarul de sezonalitate al Disneyland®.

Vă rugăm să completați formularul de cerere a ofertei iar noi, în funcție de perioada dorită, vă vom transmite tarifele precum și, dacă este cazul, indicațiile cu privire la alte perioade optime din punct de vedere financiar.

Cere oferta pentru acest hotel

Va rugam sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.