20px

 

CINE SUNTEM

Pe scurt, suntem cei care am promis ''vacanțe fără regrete'' și ne ținem de promisiune!

În mai multe cuvinte, Travelio Romania® a luat naştere în anul 2015, reprezentând o mare varietate de servicii şi produse turistice.

Pe fondul unei pieţe turistice supraaglomerate, Travelio Romania®, de absolut fiecare dată, va propune servicii şi produse turistice nu cât mai multe, ieftine şi uşor vandabile, ci, dimpotrivă, cât mai atent şi corect selecţionate, cu un raport echilibrat calitate-preţ.

Totodată, avem convingerea că esenţială nu este promovarea companiei în sine, ci a serviciilor de calitate, aici, în România şi pentru românii noştri.

Am învăţat importanţa muncii în echipă şi am ales doar parteneri demni de laudă, cu care ne mândrim, produse turistice de calitate, diversificate, la îndemâna oricărui consumator şi pentru orice tip de buget.

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Travelio Romania® reprezintă promisiunea de a crea amintiri şi experienţe de neuitat, turiştii fericiţi şi mulţumiţi fiind principala noastră preocupare.

Dintre serviciile şi produsele turistice cu care ne dorim să fim alături de clienţii noştri, menţionăm:

 

👉 Pachete de vacanţă

👉 Turism individual

👉 Cazări oriunde în lume

👉 Bilete de avion

👉 Bilete de autocar

👉 Transferuri şi închirieri auto

👉 Turism incoming

👉 Turism medical

👉 Corporate travel management

👉 Servicii turistice prin sistemul de achiziţii publice - SEAP/SICAP

👉 Asigurări

 

VIZIUNE

Ne-am propus să dezvoltăm standardele industriei turistice, surprinzând permanent prin consultanţă de excelenţă, investind timp şi atenţie pentru înţelegerea nevoilor clienţilor noştri. De aceea, nu oferim niciodată o variantă de vacanţă sau un serviciu turistic în care, în calitate de consultanţi, nu credem că va satisface toate aşteptările.

Vizităm destinațiile turistice și unitățile de cazare din întreaga lume, pentru a oferi mereu clienților noștri experiențe peste nivelul așteptărilor. Punem la dispoziție toate cunoștințele acumulate în ani iar clienții noștri știu deja că au alături profesioniști în domeniu, înainte de toate!

Ne asigurăm că toate detaliile importante au fost discutate şi înţelese, fapt pentru care clienţii noştri sunt mereu mulţumiţi si împăcaţi cu alegerea făcută. Am reuşit astfel să atragem respectul, încrederea şi fidelitatea lor, devenind în scurt timp una dintre primele opţiuni în alegerea furnizorului de servicii şi produse turistice.

Suntem bucuroşi să observăm cum tot mai mulţi iubitori de călătorii ne preferă pentru garanţia celor mai potrivite alegeri în materie de servicii şi produse turistice, bucurându-se mereu de tarife preferenţiale, corecte şi cu zero taxe ascunse dar, mai ales, pentru confortul de a avea la dispoziţie ofertele tuturor furnizorilor, într-un singur loc, de a compara toate variantele înainte de a rezerva, fără a fi nevoiţi a se deplasa în mai multe locaţii sau a solicita tarife din mai multe surse, cu scopul de a identifica cea mai avantajoasă ofertă.

Alege înţelept! Vacanţa ta contează!

 

VALORI

Suntem buni cunoscători ai industriei turistice, astfel că am ales atent şi exigent fiecare partener.

Eticheta noastră este reprezentată de părerea şi experienţa turiştilor noştri, ca atare, suntem primii preocupaţi de siguranţa şi încrederea fiecărui individ cu care interacţionăm.

De absolut fiecare dată ne vom respecta promisiunile, etica profesională şi, desigur, cadrul legal.

 

 

Gânduri bune,

TRAVELIO GROUP ROMANIA