20px

REDUCERI

width: 100%, height:1px

-10% Asigurare de călătorie

Ne pasă în permanenţă de siguranţa călătoriilor tale, de sănătatea ta şi a celor dragi şi, desigur, de bugetul investit!
Astfel, în intervalul 01.11.2021 - 31.12.2022, îţi oferim reducere de 10% din valoarea primei de asigurare pentru poliţele de călătorie de tip Travel, Storno, Clasic, Premium, Bulgaria, Multitrip, Long Trip, Winter Sports etc., cu clauză de acoperire a riscurilor SARS-CoV-2.
 
Mai multe detalii despre asigurările de călătorie aici
 
Condiții aplicabile
 
1. Reducerea nu este condiționată de rezervarea serviciilor turistice (transport, cazare etc.) prin agenția de turism Travelio Romania.
2. Orice utilizare a acestui website și/sau contractare a serviciilor noastre este supusă unor condiții generalepolitici de confidențialitate și condiții cu privire la rezervare și plată, afișate integral online și în agenție; în absolut orice circumstanțe, necunoașterea acestora nu poate fi invocată iar orice acțiune de utilizare/contractare presupune acceptarea fără echivoc a tuturor termenilor și condițiilor!

  

Valabil începând cu data de 01.11.2021

 
 

BONUSURI

width: 100%, height:1px

Programul de beneficii pentru clienții fideli

Stimaţi Clienţi,
 
Mulțumim pentru încrederea acordată serviciilor noastre!
 
Suntem recunoscători că ne-ați rămas alături, semn că promisiunea noastră în a vă ajuta să faceți mereu alegeri înțelepte pentru vacanțe fără regrete, a fost îndeplinită. Vă rămânem în continuare la dispoziție pentru ca, împreună, să ducem misiunea mai departe, aceea de a dezvolta în permanență industria turistică și de a oferi servicii la cel mai înalt nivel.
 
Dragii noștri, loialitatea de care ați dat dovadă ne onorează!
În semn de infinită prețuire, vă urăm cu inima ''Bun venit!'' în familia Travelio Romania, unde fiecare membru are parte de tot ceea ce este mai bun și căruia îi oferim, ca într-o adevărată familie, daruri, mai mici sau mai mari, pe lângă dedicarea noastră necondiționată:
 

La rezervarea unui sejur/circuit extern cu avionul (pachet charter sau personalizat) de minim 7 nopți cazare sau a unei croaziere externe de minim 7 nopți cazare:

20 EUR

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui sejur/circuit extern cu autocarul (pachet charter sau personalizat) de minim 7 nopți cazare sau a unei cazări externe individuale de minim 7 nopți:

10 EUR

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui sejur/circuit extern cu avionul/autocarul (pachet charter sau personalizat) de 3-6 nopți cazare sau a unei cazări externe individuale de 3-6 nopți:

5 EUR

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui sejur/circuit extern cu avionul/autocarul (pachet charter sau personalizat) de 0-2 nopți cazare, a unei cazări externe individuale de 1-2 nopți sau a unui serviciu turistic unic (transfer, rent-a-car, activitate opțională):

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui bilet de avion pe rute externe, dus sau dus-întors:

5 EUR

La rezervarea unui sejur/circuit intern cu autocarul/avionul (pachet charter sau personalizat) de minim 7 nopți cazare sau a unei cazări interne individuale de minim 7 nopți:

50 RON

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui sejur/circuit intern cu autocarul/avionul (pachet charter sau personalizat) de 3-6 nopți cazare sau a unei cazări interne individuale de 3-6 nopți:

25 RON

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui sejur/circuit intern cu autocarul/avionul (pachet charter sau personalizat) de 0-2 nopți cazare, a unei cazări interne individuale de 1-2 nopți sau a unui serviciu turistic unic (transfer, rent-a-car, activitate opțională):

+ 1% puncte bonus

La rezervarea unui bilet de avion pe rute interne, dus sau dus-întors:

25 RON

Condiții aplicabile

1. Beneficiarii programului TRAVELIO WIN-WIN sunt clienţii persoane fizice, care achiziționează servicii turistice, de orice tip. Beneficiile oferite se vor identifica pe documentele fiscale sub denumirea de ''Beneficii de fidelitate [Voucher de reducere]'' și/sau ''Beneficii de fidelitate [Puncte bonus]''.
2. Prezentele beneficii nu se cumulează în cadrul aceluiaș tip de serviciu turistic și nici cu alte beneficii, promoții și campanii derulate simultan de către Travelio Romania.
3. Voucherul de reducere se utilizează pentru reducerea valorii totale a rezervării și se aplică în cuantum de 100% pentru rezervarea unei camere/cabine în regim ''double'' sau superior și de 50% pentru rezervarea unei camere/cabine în regim ''single''.
3.1. Voucherul de reducere nu este transmisibil.
3.2. Voucherul de reducere nu se reportează și nu se cumulează cu alte vouchere de reducere sau cu punctele bonus.
3.3. Dacă valoarea unui voucher de reducere este mai mică decât cea a serviciului turistic eligibil pentru decontarea voucherului, beneficiarul va achita diferența.
3.4. Dacă valoarea unui voucher de reducere este mai mare decât cea a serviciului turistic eligibil pentru decontarea voucherului, beneficiarul nu va primi diferența rămasă sub nici o altă formă, voucherul fiind considerat utilizat integral.
4. Punctele bonus se constituie ca urmare a efectuării unei rezervări eligibile prezentului program de fidelizare a clienților și se poate utiliza începând cu următoarea rezervare dar nu mai târziu de 24 luni de la data dobândirii lor. După expirarea termenului de utilizare, punctele bonus devin nule.
4.1. Punctele bonus nu sunt transmisibile.
4.2. Punctele bonus pot fi utilizate parțial sau integral, până la epuizare, în limita a 40 EUR/cameră/cabină pentru: sejur/circuit extern cu autocarul/avionul (pachet charter sau personalizat) de minim 7 nopți cazare, a unei croaziere externe de minim 7 nopți cazare sau a unei cazări externe individuale de minim 7 nopți sau în cuantum de 50% din limita maximă, respectiv 20 EUR, pentru toate tipurile de servicii turistice, cu excepția biletelor de avion și a taxelor de serviciu/procesare/rezervare etc.
4.3. Punctele bonus pot fi utilizate parțial sau integral, până la epuizare, în limita a 100 RON/cameră pentru: sejur/circuit intern cu autocarul/avionul (pachet charter sau personalizat) de minim 7 nopți cazare sau a unei cazări interne individuale de minim 7 nopți sau în cuantum de 50% din limita maximă, respectiv 50 RON, pentru toate tipurile de servicii turistice, cu excepția biletelor de avion și a taxelor de serviciu/procesare/rezervare etc.
4.4. Punctele bonus acumulate pe o factură se calculează în funcție de valoarea finală a acesteia, după ce se scad oricare alte bonusuri/reduceri/beneficii.
4.5. Punctele bonus acumulate se pot utiliza pe factura curentă în limita prezentului regulament și fără a face cumul cu punctele bonus aferente facturii curente, respectiv se pot utiliza doar punctele bonus acumulate înainte de emiterea noii facturi.
4.6. Dacă beneficiarul nu dorește utilizarea punctelor bonus deținute la data unei noi rezervări, acesta poate opta, în schimb, pentru utilizarea voucherului de reducere, dobândind, totodată, o nouă sumă în contul punctelor bonus, corespunzătoare rezervării în cauză.
4.7. Dacă o rezervare a fost anulată, indiferent de circumstanțe, punctele bonus corespunzătoare facturii în cauză vor fi de asemenea anulate, în totalitatea lor.
5. Orice utilizare a acestui website și/sau contractare a serviciilor noastre este supusă unor condiții generalepolitici de confidențialitate și condiții cu privire la rezervare și plată, afișate integral online și în agenție; în absolut orice circumstanțe, necunoașterea acestora nu poate fi invocată iar orice acțiune de utilizare/contractare presupune acceptarea fără echivoc a tuturor termenilor și condițiilor!
 
Vezi aici termenii și condițiile cu privire la programul de beneficii Travelio Win-Win.

  

Valabil începând cu data de 04.01.2022

 

Dar asta nu este tot... 

Vezi aici și beneficiile cardului de membru Travelio Vip

CONCURSURI

width: 100%, height:1px

Concurs Facebook

Acest concurs s-a încheiat!
 

 

 

GARANŢIA DE TARIF

width: 100%, height:1px