20px

BENEFICII

width: 100%, height:1px

Programul de beneficii pentru clienții fideli

Stimaţi Clienţi,
 
Mulțumim pentru încrederea acordată serviciilor noastre!
 
Suntem recunoscători că ne-ați rămas alături, semn că promisiunea noastră în a vă ajuta să faceți mereu alegeri înțelepte pentru vacanțe fără regrete, a fost îndeplinită. Vă rămânem în continuare la dispoziție pentru ca, împreună, să ducem misiunea mai departe, aceea de a dezvolta în permanență industria turistică și de a oferi servicii la cel mai înalt nivel.
 
Dragii noștri, loialitatea de care ați dat dovadă ne onorează!
În semn de infinită prețuire, vă urăm cu inima ''Bun venit!'' în familia Travelio Romania, unde fiecare membru are parte de tot ceea ce este mai bun și căruia îi oferim, ca într-o adevărată familie, daruri, mai mici sau mai mari, pe lângă dedicarea noastră necondiționată.
 
Beneficiile acordate constau în puncte bonus în valoare de 1% din suma facturată, la achiziționarea de servicii/produse turistice, interne și/sau externe, din categoriile: sejururi de tip pachet (avion/autocar), circuite și pelerinaje de tip pachet (avion/autocar), circuite/pelerinaje/excursii/drumeții de 1 zi, croaziere, city breaks, cazări individuale, închirieri auto, transfer privat.
 
Vezi aici termenii și condițiile cu privire la programul de beneficii Travelio Win-Win.

  

Valabil începând cu data de 01.01.2023

 

Dar asta nu este tot... 

Vezi aici și beneficiile cardului de membru Travelio Vip

CONCURSURI

width: 100%, height:1px

Concurs Facebook

Acest concurs s-a încheiat!