CĂLĂTORII ASIGURATE

Oferă-ţi protecţie maximă atunci când vine vorba de călătoria ori vacanţa mult aşteptată. Alege o poliţă de asigurare potrivită nevoilor tale, cu multiple riscuri acoperite. Ca să fie totul bine!

 

Travelio Romania® este partener EUROLIFE, MONDIAL ASSISTANCE și GROUPAMA, astfel că îți putem asigura vacanțele la cel mai înalt nivel, în funcție de nevoile tale și de acoperirile necesare. 

Din grijă și respect pentru clienți!

50px

Asigurare pentru călătorii în străinătate

Acoperă riscul îmbolnăvirii și al anulării călătoriei și îți asigură acces nelimitat la consultații medicale 24/7, online și la telefon pe toata durata călătoriei. Eurolife și-a concentrat atenția asupra unor pachete de asigurare care să se potrivească perfect cu dorințele tale. Și pentru că vrem să călătorești liniștit, la Eurolife poți să îți faci asigurare până în ultimul moment, chiar și când te pregătești de plecare.

Asigurare pentru călătorii în România

De acum, toate planurile tale sunt rambursabile.

Cine n-a pierdut o vacanță, un concert, cine n-a ratat o piesă de teatru de mult plănuită sau o aventură pe vârf de munte, nu s-a confruntat cu neprevăzutul. Însă viața se întâmplă... uneori te surprinde cu momente speciale, alteori te întoarce din drum.

Nicio grijă! Te ajutăm să fii mereu cu un pas înaintea imprevizibilului, cu asigurarea Ramburs Orice, disponibilă pentru asigurarea tuturor călătoriilor și experiențelor pe care le planifici în România.

30px

Condiții de asigurare pentru călătorii în străinătate

ZEN ÎN CĂLĂTORIE
Asigurare medicală sau medicală + storno pentru călătorii în străinătate
Citește aici

Condiții de asigurare pentru călătorii în România

RAMBURS ORICE
Asigurare storno pentru călătorii în România
Citește aici
width: 100%, height:5px

Asigurare medicală

Asigurarea medicală de călătorie este valabilă atât pentru călătorii în scop personal cât și pentru deplasări în interes de serviciu. Protecția oferită de polița de asigurare intră în vigoare la începerea călătoriei și încetează la termenul specificat în asigurare. Dacă data emiterii poliței coincide cu începerea călătoriei, protecția oferită de asigurare începe la ora 00:00 a zilei următoare.

Asigurarea medicală de călătorie My Safe Essential și My Safe Optim (călătorie individuală sau de familie) poate fi încheiată pentru călătorii cu o durată de maximum 90 de zile. Varianta My Safe Full poate fi încheiată doar pentru o călătorie cu o durată maximă de 60 de zile. Pentru călătorii până la 365 de zile, Mondial Assistance îți oferă pachetul Long Trip.

În cazul în care călătorești cu familia* beneficiezi automat de un tarif mai avantajos.

*minimum un adult și un copil, maximum 2 adulți și 5 copii – indiferent de gradul de rudenie

Asigurare medicală + storno

Asigurarea de călătorie My Safe Travel este valabilă atât pentru călătorii în scop personal cât și pentru deplasări în interes de serviciu. Protecția oferită de polița de asigurare intră în vigoare la începerea călătoriei și încetează la termenul specificat în asigurare. Dacă data emiterii poliței coincide cu începerea călătoriei, protecția oferită de asigurare începe la ora 00:00 a zilei următoare.

Protecția în cazul necesității anulării călătoriei intră în vigoare prin încheierea contractului de asigurare pentru sejurul rezervat și încetează la începerea călătoriei.

Asigurarea de călătorie My Safe Travel poate fi încheiata doar pentru o călătorie cu o durată maximă de 31 de zile.

În cazul în care călătorești cu familia* beneficiezi automat de un tarif mai avantajos.

*minimum un adult și un copil, maximum 2 adulți și 5 copii – indiferent de gradul de rudenie

 

Situațiile în care îți este acoperită anularea călătoriei: îmbolnăvirea gravă, bruscă, înrăutățirea gravă, neașteptată a unei boli cronice, rănirea ca urmare a unui accident, reacții adverse la vaccinari, deces, sarcină, concedierea neașteptată de către angajator, înaintarea acțiunii de divorț de către partener, nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului, convocarea pentru serviciul militar sau civil.

De asemenea, sunt acoperite îmbolnăvirea gravă, bruscă, vătămarea gravă sau decesul unei rude apropiate. Mai multe detalii privind acoperirea asigurării storno regăsești în Condițiile de Asigurare.

Asigurare storno

În cazul acoperirii pentru anularea călătoriei, protecția prin asigurare începe odată cu încheierea contractului de asigurare (emiterea poliței de asigurare) și se încheie odată cu începerea călătoriei.

Încheierea asigurării și plata primei pentru pachetele de asigurare cu protecție în cazul anulării călătoriei trebuie să se efectueze în ziua rezervării călătoriei sau în maxim 3 zile de la data achiziționării pachetului turistic. În cazul în care încheierea asigurării se face mai târziu, vor fi asigurate doar acele evenimente care au loc începând cu a 10-a zi după încheierea asigurării (excepții: accident, deces, eveniment elementar).

În cazul în care rezervarea călătoriei se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de plecarea în călătorie, polița de asigurare se poate încheia în maxim 3 zile de la data achiziționării pachetului turistic.

Situațiile în care îți este acoperită anularea călătoriei: îmbolnăvirea gravă, bruscă, înrăutățirea gravă, neașteptată a unei boli cronice, rănirea ca urmare a unui accident, reacții adverse la vaccinari, deces, sarcină, concedierea neașteptată de către angajator, înaintarea acțiunii de divorț de către partener, nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului, convocarea pentru serviciul militar sau civil.

De asemenea, sunt acoperite îmbolnăvirea gravă, bruscă, vătămarea gravă sau decesul unei rude apropiate. Mai multe detalii privind acoperirea asigurării storno regăsești în Condițiile de Asigurare.

Asigurare medicală Long Trip

Asigurarea medicală de călătorie este valabilă atât pentru călătorii personale, cât și pentru călătorii de afaceri.

Protecția oferită de polița de asigurare intră în vigoare numai dacă polița de asigurare a fost încheiată iar prima de asigurare a fost plătită înaintea începerii călătoriei. Valabilitatea durează de la data de început a călătoriei cunoscută la momentul încheierii asigurării și se termină la data specificată în asigurare. Dacă data emiterii poliței coincide cu începerea călătoriei, protecția oferită de asigurare începe la ora 00:00 a zilei următoare.

Asigurarea medicală My Safe Essential Long Trip și My Safe Optim Long Trip (călătorie individuală sau de familie) poate fi încheiată pentru călătorii cu o durată maximă de 365 de zile (valabilă doar pentru persoanele cu vârsta de până la 50 de ani).

 

Asigurare pentru călătorii multiple

Este mai convenabil să îți închei o asigurare anuală de călătorie când știi că urmează să călătorești de mai multe ori în următoarele 12 luni. Cu My Safe 365 scapi de grija încheierii unei asigurări pentru fiecare călătorie în parte și beneficiezi totodată de o primă de asigurare mai bună.

Principalul beneficiu al asigurării anuale My Safe 365 este protecția financiară împotriva costurilor medicale ce pot apărea pe parcursul călătoriei tale în afara țării. În plus îți sunt acoperite anularea sau întreruperea călătoriei, asigurarea bagajelor și beneficiezi de serviciul de auto asistență.

Asigurarea My Safe 365 Active acoperă și activitățile sportive și de agrement.

Asigurare pentru activități sportive

Cu acoperirea extinsă pentru sport beneficiezi de o protecție extinsă pentru unele sporturi de agrement mai riscante și pentru costurile de căutare și salvare, protecția echipamentului sportiv și multe alte acoperiri, astfel încât să te poți bucura de o vacanță activă reușită.  

Acoperirea extinsă pentru sport este inclusă în pachetele de asigurare My Safe Full și My Safe 365 Active. Aceste pachete de asigurare te protejează financiar împotriva costurilor neprevăzute cauzate de urgențe medicale, pierderi, furtul, deteriorarea bagajelor sau a echipamentului sportiv.

 

Condiţii de asigurare pentru călătorii în străinătate

ASIGURARE MEDICALĂ

Citește aici

 

ASIGURARE MEDICALĂ + STORNO

Citește aici

 

ASIGURARE STORNO

Citește aici

 

ASIGURARE MEDICALĂ LONG TRIP

Citește aici

 

ASIGURARE PENTRU CĂLĂTORII MULTIPLE

Citește aici

 

ASIGURARE PENTRU ACTIVITĂȚI SPORTIVE

Citește aici

width: 100%, height:5px

Asigurare pentru călătorii în străinătate

Cu asigurarea Groupama pentru călătorii în străinătate totul este sub control, ba chiar sub controlul tău fiindcă îți alegi singur acoperirile în funcție de scopul călătoriei tale iar durata pentru care te poți asigura este de minimum 3 zile și până la 365 de zile. Pe lângă flexibilitate în alegerea acoperirilor în funcție de destinație, scopul călătoriei sau mijlocul de transport folosit, produsul de asigurare pentru călătorii practicat de Groupama nu are limită maximă de vârstă pentru încheierea asigurării.

Asigurării medicale poți atașa și clauza suplimentară de anulare a vacanței, iar în cazul unui eveniment neprevăzut ce te împiedică să pleci în călătorie, ți se rambursează cheltuielile de achiziționare a pachetului turistic în limita a 1000 Euro/3000 Euro/5000 Euro.

Dacă pleci la schi sau urmează ca în vacanță să practici sporturi cu grad ridicat de risc, poți adăuga asigurarea suplimentară pentru sporturi de sezon.

În funcție de tipul de transport pe care îl vei folosi pentru a ajunge în străinătate, autoturismul propriu sau avion, poți alege una dintre asigurările suplimentare:

  • asigurarea pentru călătoriile cu avionul care acoperă: întârzierea sau pierderea cursei aeriene și întârzierea sau pierderea bagajelor;
  • asistența rutieră: asistența telefonică în cazul în care întâmpini probleme cu mașina cu care călătorești în afara României, restabilirea mobilităţii autovehiculului, salvare/recuperare în afara carosabilului, parcare, mașină de schimb, hotel, continuarea călătoriei, recuperarea autovehicului reparat, repatrierea autovehicului.

Dacă ești nevoit să extinzi acoperirea asigurării tale de călătorie pentru copii sau soție, poți opta pentru asigurarea suplimentară de întrerupere/extindere călătorie.

Asigurare pentru călătorii în România

Dacă ai achiziționat deja cazarea sau transportul pentru o vacanță pe teritoriul României alături de alte servicii, evenimente sau activități, prin agenție de turism sau rezervare indviduală pe site-uri de profil, pentru planuri cu adevarat relaxate îți recomandăm și această asigurare. Prin asigurarea pentru călătorii în România, beneficiezi de servicii de asistență medicală și nonmedicală pe toată durata călătoriei tale pe plaiuri mioritice.

Durata minimă pentru care poate fi achiziționată asigurarea este de 4 zile, doar pentru călătorii în scop turistic pe teritoriul României și cuprinde în pachetul de bază:

  • Chat-ul medical: poți să accesezi 24/7 un medic specialist pentru o evaluare medicală  rapidă, suport și sfaturi în caz de accident sau îmbolnăvire;
  • Asigurarea de urgențe medicale, cu suma asigurată maximă de 10.000 Euro. Concret, în cazul unei urgențe medicale, compania de asistență te va redirecționa către una dintre clinicile partenere și va realiza direct plata serviciilor medicale accesate de către tine. Te poți adresa și unei clinici sau unui spital de stat. Chiar dacă în acest caz nu există costuri pentru serviciile medicale, poți solicita rambursarea cheltuielilor medicale recomandate de medic. Spre exemplu, în cazul unei entorse pe parcursul vacanței, îți pot fi necesare medicamente, orteze, creme, pe care le poți deconta ulterior.
  • Asigurarea de accidente: are drept beneficiu o indemnizație în caz de deces sau invaliditate permanentă totală în valoare de 1.000 Euro.

Clauze suplimentare care pot fi atașate pachetului de bază:

  • Asigurarea de protecție privind anularea călătoriei (storno), cu suma asigurată maximă de 1.000 Euro. O poți accesa într-un interval de 30 de zile până la plecare, în cazul unui eveniment neprevăzut care te împiedică să mai pleci în călătoria planificată. În această situație, Groupama îți rambursează cheltuielile efectuate pentru serviciile achiziționate și neutilizate, precum transport, cazare, bilete de acces la muzee, concerte, experiențe spa&beauty, zboruri de agrement, activități nautice sau de aventură;
  • Asigurarea pentru sporturi de sezon, cu suma maximă asigurată de 10.000 Euro. Vei avea acoperite riscurile asigurate și incluse în asigurarea de urgențe medicale, invaliditate și deces, ca urmare a accidentelor produse în urma practicării unui sport, precum: schi, snowboard, kite surfing, stand up paddling, rafting, caiac, navigație, iahting, carting, ascensiuni montane până la 2.000 m, ciclism sau vânătoare;
  • Asigurarea pentru călătoriile cu avionul, cu suma maximă asigurată de 1.000 Euro. Presupune rambursarea cheltuielilor efectuate ca urmare a: întârzierii cursei aeriene minim 4 ore sau pierderea cursei aeriene, întârzierii bagajului minim 4 ore sau pierderea bagajului;
  • Asigurarea serviciilor de asistență rutieră, cu suma maximă asigurată de 1.500 Euro. Poți primi contravaloarea serviciilor de asistență rutieră, prin intermediul companiei de asistență, în cazul producerii unor evenimente pe drumurile publice, ce duc la imobilizarea autovehiculului;
  • Asigurarea pentru întreruperea/extinderea călătoriei, cu suma maximă asigurată de 500 Euro. Vei beneficia de rambursarea cheltuielilor generate de evenimente care duc la întreruperea sau extinderea călătoriei tale. De asemenea, acoperirea este valabilă și pentru partener și/sau pentru transportul minorilor, ca urmare a spitalizării acestora.
50px

Prezentele informații cu privire la beneficiile oferite de către companiile de asigurare partenere, prin asigurările de călătorie, au fost actualizate de către Travelio Romania® la data de 10.09.2022, în conformitate cu Termenii și Condițiile de asigurare ale acestora.

Prezentele informații nu constituie nici o obligație contractuală pentru Travelio Romania® în relația cu consumatorii, polița de asigurare reprezentând contractul dintre asigurător și asigurat, dar reflectă efortul nostru permanent de a afișa, pe cât posibil, informații actualizate cu privire la serviciile și produsele pe care le punem la dispoziție.

Pentru mai multe detalii sau condiții de asigurare actualizate, vă rugăm să ne contactați sau să consultați paginile oficiale ale partenerilor noștri.

Vă dorim vacanțe fără evenimente neprevăzute! 

EUROLIFE

MONDIAL ASSISTANCE

GROUPAMA